image

Vi har proffsen du söker!

Är du ute efter efter en ny pool, ska du sälja ditt hus och behöver mäklare eller behöver ert företag en snygg hemsida? Vi samarbetar idag med hundratals olika branscher och underlättar arbetet för just dig med att jämföra och ta in priser från flera olika företag. Oavsett vad för typ av tjänst du är ute efter så gör vi jobbet.

Våra huvudpartners.

Vanligaste frågorna

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna som vi får.
Hittar du inte svar på det du söker här nedan är du alltid välkommen att kontakta oss.

Prishandlarna står för enkelhet. Vi vill att du som kund ska sitta och njuta av processen medan vi förverkligar dina drömmar. Prishandlarna är ett företag som matchar den tjänst du behöver med rätt företag på marknaden! Allt som krävs av dig är en kort beskrivning av ärendet. Det vi garanterar dig är det bästa priset på marknaden.

Nej! Prishandlarna är helt gratis för dig som kund.

För att underlätta processen, är det viktigt med detaljer. För att vår kompetenta personal ska kunna bidra på bästa sätt, är det viktigt att vi får veta exempelvis vad som ska göras, hur stor yta det ska göras på osv. Kort och gott, var så detaljerad du kan!

Absolut inte! Efter att Prishandlarna presenterar offerterna för dig som kund, är det du som avgör hur nästa steg tas. Det vi däremot kan garantera dig är att vi erbjuder den bästa dealen, med hjälp av våra samarbetspartners, som självklart sedan tidigare är verifierade!

Fortfarande osäker?
Kontakta mig
så berättar jag mer.

team image

Paul Sabo

Partner & Grundare    Genom att skicka in detta formulär samtycker du till att vi behandlar dina kontaktuppgifter i enlighet med GDPR. Personuppgiftspolicy