Tre enkla steg

  • Beskriv ditt projekt
  • Vi förhandlar och jämför företag
  • Anlita det bästa proffset och sätt igång!

Vanligaste frågorna.

Nedan har vi samlat svar på de vanligaste frågorna vi får skickade till oss. Har du ytterligare frågor är du varmt välkommen att kontakta oss.

Prishandlarna står för enkelhet. Vi vill att du som kund ska sitta och njuta av processen medan vi förverkligar dina drömmar. Prishandlarna är ett företag som matchar den tjänst du behöver med rätt företag på marknaden! Allt som krävs av dig är en kort beskrivning av ärendet. Det vi garanterar dig är det bästa priset på marknaden.

Nej! Prishandlarna är helt gratis för dig som kund.

För att underlätta processen, är det viktigt med detaljer. För att vår kompetenta personal ska kunna bidra på bästa sätt, är det viktigt att vi får veta exempelvis vad som ska göras, hur stor yta det ska göras på osv. Kort och gott, var så detaljerad du kan!

Absolut inte! Efter att Prishandlarna presenterar offerterna för dig som kund, är det du som avgör hur nästa steg tas. Det vi däremot kan garantera dig är att vi erbjuder oemotståndliga erbjudanden med hjälp av våra samarbetspartners som självklart sedan tidigare är verifierade!

Prata med ett proffs?

Behöver du prata med ett proffs som kan hjälpa dig på vägen? Ring här!

Generella frågor?

För generella frågo är du varmt välkommen att kontakta oss via mail. Vi försöker svara inom 24 timmar. paul@prishandlarna.se